fredag 17 oktober 2014

Inga solstolar på PhuketVi bokade vår nästa Thailandsresa redan i somras, den här gången till Karon Beach som alltid varit vår favoritstrand. Vi har bokat samma hotell som vi bodde på första gången vi var till Thailand, ett litet hotell som heter Karon Sea Sands.

Nu då man får höra om att alla solstolar på Phuket blivit bortstädade av militären så blir man väldigt tveksam ifall man överhuvudtaget vill resa hit. På Karon Beach finns det inte mycket skugga och jag skulle aldrig klara av att ligga i solen utan solparasoll, endast några minuter kan jag ligga direkt i solen. Ifall man har ett hotell som ligger på stranden kan man ju ligga på hotellområdets solstolar och gå ner och simma i havet emellanåt. Att ligga vid poolen brukar också bli allt för varmt, fastän man har solparasoll.

Det har gått rykten om att solstolarna kommer tillbaks till högsäsongen men det är tydligen inte sant: Phuket Wan tourism news.

På Karon Beach har man endast fått ha 2 rader med solstolar och som ni ser på den nedre bilden är det mesta av sanden fria från solstolar. Bilderna är tagna för något år sedan då solstolar ännu var tillåtna.

Uppdatering angående solstolar: Karon Beach 2015

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar